طراحی وب سایت شامل بسیاری از مهارت ها و رشته های مختلف در تولید و نگهداری وب سایت ها می شود. زمینه های مختلف طراحی وب شامل طراحی گرافیک وب است. طراحی رابط نویسنده، از جمله کد استاندارد و نرم افزار اختصاصی؛ طراحی تجربه کاربر و بهینه سازی موتور جستجو
طراحی وب سایت فوری
مراحل راه اندازی یک وب سایت
اصولا پروسه طراحی وب سایت نیازمند یک مسیر مشخص و سلسله مراحل سازمان یافته است تا پروسه پیاده سازی مطابق با برنامه ریزی و درخواست شما پیش رود. از این رو در صورتی که قصد سفارش وبسایت دارید پیشنهاد می کنیم از راهنمایی های زیر استفاده نمائید:
نیازسنجی و تبیین استراتژی طراحی سایت
بهترین نتایج از یک برنامه ریزی دقیق حاصل می شود. تعیین اهداف و نیازهای شما از وبگاه، اولین قدم در پیاده سازی یک وبسایت موفق می باشد. به عبارت دیگر روی کاغذ آوردن اهداف شما از ساخت یک وبگاه کمک شایانی در رسیدن به بهترین نتیجه خواهد نمود. پس از ارائه نیازها و استراتژی شما، این وظیفه شرکت طراحی سایت است که پیشنهاداتی را در زمینه هدف مورد نظر شما ارائه داده و شما را به سمت بهترین نتیجه ی دلخواهتان سوق دهد.
تعیین چهارچوب پیاده سازی ظاهر وب سایت فوری
طراحی قالب سایت و ظاهر گرافیکی آن، یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در برندینگ و اعتبار مجموعه ی شما خواهد بود. هرچه قالب وبسایت شما زیباتر و قابل اعتمادتر باشد قطعا در افزایش اعتبار وبسایت و حتی مجموعه شما تاثیرگذار خواهد بود. لذا این وظیفه ی شرکت طراح سایت است که در زمینه قالب وب سایت برای کسب بهترین نتیجه به شما مشاوره داده و شما را راهنمایی نماید.
کدنویسی و پیاده سازی فنی وب سایت فوری
قلب یک وبسایت کدهای تشکیل دهنده آن هستند. به عبارت دیگر هر آنچه شما می بینید حاصل ساعت ها کدنویسی پشت آن است. حال آنکه هرچه این فرآیند بهینه تر و توسط متخصصین این زمینه انجام شود، وبسایت پیاده سازی شده در حالت نمایشی و عملکردی نتیجه ی مطلوب تری را خواهد داشت. در واقع این تخصص تیم برنامه نویسی است که شما را به هدف مورد نظرتان می رساند.
اتمام طراحی سایت و آموزش و تحویل پروژه
پس از اتمام پیاده سازی فنی وبسایت و انجام تست های لازم جهت کسب اطمینان از عملکرد صحیح تمام بخش ها، تحویل پروژه و ارائه آموزش های مرتبط با نحوه کار با بخش های مختلف وبسایت که متناسب با سفارش شما است آغاز خواهد شد که کارشناسان پشتیبانی شرکت طراح سایت، وظیفه ی انجام آن را به عهده خواهند داشت و در ادامه ی روند کار با وبسایت نیز همواره شما را در زمینه کار با آن راهنمایی خواهند نمود.
مزایای داشتن وبسایت
۱– فراگیری اینترنت
مهمترین دلیلی که به داشتن وب سایت ضرورت میبخشد، فراگیر بودن اینترنت است. امروزه بیشتر افراد ترجیح میدهند بجای تحمل ترافیک و اتلاف کردن زمان، در منزل راحت بنشینند و به خرید بپردازند.
مردم اولین جایی که به دنبال خدمات شما می گردند، در اینترنت است. اگر آنها شما را در آنجا پیدا نکنند، قطعا رقبای شما را خواهند یافت.
۲– فروشگاهی بدون محدودیت زمانی
با داشتن وب سایت در 24 ساعت شبانهروز، 7روز هفته در کنار مشتری هستید. در واقع وب سایت شما نمایندهی شماست حتی در ساعتهایی که شما در حال استراحت هستید وب سایت شما در حال معرفی خدمات و محصولات شما به مشتری است.
۳– رفتن به فراتر از مرز
مگر در شهر شما چند نفر هستند که با کسب و کار شما آشنایی دارند؟ در ایران و جهان چطور؟ میلیاردها انسان در سراسر جهان بخشی از زمان خود را در اینترنت میگذرانند. تصور کنید شما کسب و کارتان را برای این جامعه آماری راه اندازی کرده اید بنابراین مشتریانی از سراسر ایران یا حتی فراتر از مرزها خواهید داشت.
۴– صرفه جویی در هزینههای راه اندازی
همیشه برای راهاندازی یک فروشگاه هزینههای بسیار زیادی از جمله هزینهی اجاره یا خرید مکان فروشگاه، هزینهی تجهیزات، حقوق کارکنان و… گریبانگیر افراد است. در تجارت الکترونیک شما فقط به یک طراحی سایت ارزان و حرفه ای نیاز دارید تا دیگر متحمل هیچ کدام از هزینههای ذکر شده نشوید.
۵– ارائه نمونه کار
در سایت خود تمام محصولات و خدمات خود را معرفی کنید و بدون هیچ هزینه و محدودیتی آنها را به روز رسانی کنید. مشتریان هربار برای دیدن هر محصول نیاز به مراجعه حضوری ندارند و میتوانند بصورت آنلاین عکس و ویدیو محصول را ببینند.
۶– بازاریابی اینترنتی
به جای صرف کردن هزینههای بالا برای تبلیغات و بازاریابی کافیست وب سایت خود را بهبود ببخشید تا گوگل شبانهروز برای شما مشتری بیاورد! با انجام برخی فعالیتها در زمینهی خدمات سئو سایت با کمترین هزینه در بستر وب برای خود بازاریابی اینترنتی نمایید.
۷– برقراری ارتباط با مشتری
در دنیای وب مشتریان به راحتی نظر خود را راجع به هر محصولی ارائه میدهند و نظراتشان را در قالب انتقاد و پیشنهاد برای شما میفرستند. شما نیز میتوانید سلیقهی مشتریان خود را بشناسید و برای جذب مشتری بیشتر گام بردارید.
۸– برندسازی
با داشتن وب سایت میتوانید خدمات خود را در بستر اینترنت به هزاران مشتری معرفی و برای خود شهرت و اعتبار کسب کنید و اعتبار تجارت خود را بالا ببرید. اینگونه کسب و کار شما در هر مکانی که اینترنت وجود دارد دیده میشود.
۹– مشتریان هدفمند
احتمال اینکه بازدیدکنندگان وب سایت شما به مشتری تبدیل شوند بسیار زیاد است چرا که آنها محصول و خدماتی را در اینترنت جستوجو کردهاند که به آن نیاز دارند و گوگل سایت شما را به آنها پیشنهاد داده است.
پس اگر وب سایت شما طراحی هوشمندانه داشته باشد (فروشندهی توانایی باشد) قطعا آن محصول توسط این بازدیدکننده خریداری خواهد شد.
۱۰– کسب در آمد جانبی
با داشتن وب سایت میتوانید علاوه بر معرفی خدمات خود درآمدهای جانبی دیگری مثل درآمد از طریق تبلیغات نیز داشته باشید.
خب حالا چگونه یک وبسایت راه اندازی کنیم؟
برای راهاندازی سایت باید یک مسیر مشخصی را طی کنید. از خرید هاست و دامنه گرفته تا طراحی ظاهر سایت! اما سوال اینجاست برای داشتن یک سایت چقدر باید هزینه کرد؟ چه کارهایی باید انجام داد؟ پاسخ بسیاری از سوالات شما را در چند مقاله بررسی کردهایم کافیست از مقالههای زیر استفاده کنید تا متوجه شوید داشتن یک وبسایت آنقدر هم که به نظر میرسد سخت و پیچیده نیست.